Full service

   

Bedrukjedak is een uniek bedrijf, dat de kennis van printen en de kennis van dakbedekking heeft gebundeld. Hierdoor kunnen wij een full-life cycle service aanbieden, vanaf het ontwerpen van uw uiting tot het plaatsen van uw reclame- uiting op een dak. Het maakt niet uit of dit dak plat of hellend is.

Naast onze dakreclame oplossingen kunnen wij vrijwel iedere reclame-uiting realiseren. Indien u naast een dakreclame ook op zoek bent naar een gevelreclame, reclame-uiting op steigerdoek of vlaggen, dan is dat geen enkel probleem!

     
       
Vormgeving
 
     

Wij kunnen, geheel volgens uw wensen en eigen huisstijl, een uiting voor op uw dak ontwikkelen. Graag maken wij een afspraak met u om alle mogelijkheden door te spreken.

   
       
Producten
 
     

Wij bieden alle soorten producten die het voor u mogelijk maken om een perfecte dakreclame te realiseren. Elk product heeft zijn eigen unieke kenmerken. Daarom zullen wij u uitgebreid adviseren bij het kiezen van het juiste product!

     
       
Dakdekken / installatie
 
     

Het unieke van Bedrukjedak is dat wij álle expertise op het gebied van daken en dakbedekking in huis hebben. Daardoor kunnen wij wérkelijk een zeer goed advies over de plaatsing / vorm van uw dakreclame geven. Wij zullen dit meenemen in een eerste advies, aan de hand van foto's van uw dak.

De dakdekkers van Bedrukjedak zijn allemaal in het bezit van een VCA-diploma en actief lid van de brancheorganisatie Vebidak. Hierdoor heeft u de garantie op een perfecte en professionele plaatsing.

Voor de plaatsing van dakframes met spandoeken werken wij met professionele industriële klimmers, die werken volgens de richtlijnen van IRATA, de internationale standaard voor industriële klimmers.

     
Onderhoud      

Dakbedekking is het gehele jaar onderhevig aan allerlei weersinvloeden. Daarom adviseren wij u graag over het onderhouden van uw dakbedekking. Als stelregel kunt u aannemen dat u uw dakbedekking minimaal 1 maal per jaar dient te onderhouden.

Wij kunnen u een reiniging- en servicecontract aanbieden. Bestaande reclameoppervlakken kunnen afhankelijk van de soort uitvoering dan tijdig gerenenoveerd, aangepast of vernieuwd worden.

     
Fotografie
 
     

Ter afsluiting kunnen wij u een luchtopname aanbieden van uw zojuist geplaatste dakreclame. Afhankelijk van het weer en het type fotografie, kunnen wij u een helikoptervlucht aanbieden. Indien u wenst kunt u zelfs meevliegen tijdens het opnamemoment!